Nagrađen novinar HRT – Radija Rijeka Eduard Kišić

Dugogodišnji novinar HRT – Radija Rijeka Eduard Kišić dobitnik je ugledne međunarodne turističke nagrade POVELJA F.E.S.T. 2017. koju dodjeljuje Europski savez turističkih novinara sa sjedištem u Rimu.

Riječ je o međunarodnoj nagradi utemeljenoj prije 35 godina u Rimu. Nakon Italije i Poljske od 2003. godine dodjeljuje se u Republici Hrvatskoj u okviru Međunarodne smotre turizma, turističkoga filma i krajobraza INTERSTAS najuspješnijim pojedincima za njihovu izvrsnost i zasluge u razvoju turizma.

Eduard Kišić nagrađen je za izniman doprinos radijskomu i televizijskomu novinarstvu, turističkomu novinarstvu i djelatnosti u Udruzi turističkih novinara FIJET. Ovom je nagradom Eduard Kišić ušao i u međunarodni Klub zaslužnih za razvoj turizma, koji je vrsnim reportažama promicao na valovima Hrvatskoga radija (HRT – HR) i HRT – Radija Rijeka tijekom cijeloga svojega radnog vijeka.

Eduardu Kišiću nagrada će biti uručena 10. studenoga u Solinu na Međunarodnoj smotri turizma, turističkoga filma i krajobraza.