Troje natjecatelja u kvizu Potjera sinoć osvojilo čak 240 tisuća kuna

Riječ je o jednome od najviših osvojenih iznosa, a u pobjedničkoj ekipi bili su  Ivana Lovrek, Branko Bešenić i sjajni Fabijan Čorak. Ovo je veoma uspješna sezona za natjecatelje u kvizovima na HRT-u jer je nedavno u kvizu Šifra student iz Donjega Miholjca osvojio iznos od čak 125 tisuća kuna.

Nevjerojatno napeto bilo je sinoćnje 556. izdanje popularnoga HRT-ova kviza Potjera koje je završilo pobjedom tročlane ekipe koja je lovcu uspjela pobjeći s čak 240 tisuća kuna, što je u pet sezona toga HRT-ova kviza jedan od najviših osvojenih iznosa. U pobjedničkoj ekipi bili su Ivana Lovrek, magistrica filozofije i pedagogije iz Osekova, Branko Bešenić, časnik Oružanih snaga Republike Hrvatske iz Koprivnice te student Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu Fabijan Čorak. Zajednički je dogovor bio da svi idu na višu ponudu: Ivana je obranila 50 tisuća kuna, Branko 90 tisuća kuna, a Fabijan čak 100 tisuća kuna. Svoju završnu potjeru nisu odigrali potpuno usklađeno, ali su dobro iskoristili gotovo sve lovčeve pogreške, vraćajući ga pritom nekoliko puta po korak unatrag. U završnoj se potjeri najviše istaknuo 21-godišnji Fabijan Čorak, koji je, prema riječima lovca Deana Kotige, jedan od naših najperspektivnijih mladih sudionika kvizova. 

U jučerašnjoj Potjeri vidjeli smo budućnost kviza i ona se zove – Fabijan. U nekoj drugoj emisiji ta će budućnost imati neko drugo ime. Draž je Potjere u tome što iz tjedna u tjedan te iz sezone u sezonu možemo uživati u nastupima iskusnih kvizaša, ali također, i još više, u nastupima mladih, neotkrivenih talenata kojima je Potjera prvi veliki izlazak na scenu , istaknuo je urednik HRT-ova kviza Potjera Igor Grković. Ovo je veoma uspješna sezona za natjecatelje u kvizovima na Hrvatskoj radioteleviziji jer je nedavno u kvizu Šifra student iz Donjega Miholjca osvojio iznos od čak 125 tisuća kuna.

Snimka sinoćnjega izdanja HRT-ova kviza Potjera može se pogledati putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.