Garaža: Nola

11. ožujka na HRT - HTV 3 u 22 sata

U Garaži gostuje pulska grupa Nola koju su u proljeće 1993. u Puli osnovali Gabi i Marijan. Godinu poslije snimaju svoj prvi uradak, singl kasetu "Nola". Slijedi album "Dio tebe", kojim ostavljaju dublji trag na hrvatskoj glazbi i radijskom eteru. Ova pjesma postala je svojevrsna himna ljubavi. 1997. Nola objavljuje album "Osmijeh".

Nakon višegodišnje pauze snimaju povratnički album "Iznad oblaka" kojim počinje novo uspješno razdoblje grupe. Čim je objavljena pjesma "Iznad oblaka" s toga albuma, postala je radijski hit. Hrvatski radio proglasio je pjesmu hitom godine 2009., a za nju su osvojili i Porina u kategoriji pjesma godine.

Godine 2012. izlazi album "Nola piano". Od 2013. do 2015. snimili su još tri singla: Na obali, Nikad i Drukčije. Prošle godine objavljuju pjesme Moj svijet i Negdje između. Proteklu godinu započinju pjesmom i videospotom Sve bi bilo lakše da je ljeto.

U Garaži izvode: Negdje između, Moj svijet, Drukčije, Dio tebe, Iznad oblaka i pjesmu Sve bi bilo lakše da je ljeto u kojoj će im se pridružiti dva vrsna glazbenika: Goran Farkaš na violini i Toni Starešinić na klavijaturama.

Članovi grupe Nola su: Gabrijela Galant Jelenić (vokal), Marijan Jelenić (akustična gitara), Dean Vitasović (bas-gitara) i Robert Slama (bubnjevi).

Voditelj: Ivan Vukušić
Redatelj: Danko Volarić
Urednica: Snježana Nožinić
Godina proizvodnje: 2017.