HRT – Radio Sljeme ove godine na Adventu u Zagrebu

Priređivači manifestacije Advent u Zagrebu i HRT – Radio Sljeme ove blagdanske sezone udružili su snage te predstavljaju sugrađanima ono najbolje iz Zagreba u prosincu.

U posebno uređenome promocijskom prostoru na ulazu u klizalište na Trgu kralja Tomislava do početka siječnja svi će posjetitelji imati prigodu družiti se s poznatim novinarima, urednicima i voditeljima HRT – Radija Sljeme te brojnim gostima koji će se izravno javljati u program.

Slušateljima HRT – Radija Sljeme bit će tijekom narednih tjedana predstavljeno najbolje na ovogodišnjemu Adventu u Zagrebu – uz redovite emisije, ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 14.00 do 20.00 te petkom od 17.00 do 20.00 i subotom od 10.00 do 13.00, najzagrebačkiji radio bit će glasom Adventa u Zagrebu i njegovih mnogobrojnih događanja.

Raduje nas što je Turistička zajednica grada Zagreba na ovogodišnjemu Adventu u Zagrebu HRT – Radiju Sljeme ponudila posebno mjesto. Osigurali su nam staklenu kućicu na iznimno lijepome i vrlo posjećenome mjestu, na klizalištu na Tomislavovu trgu, pa ćemo velik dio našega programa, ponajprije javljanja sa sadržaja manifestacije Advent u Zagrebu, emitirati s toga mjesta. Rekla bih da će naš radio tijekom ovoga došašća zato biti u bliskome fizičkom doticaju sa svojim slušateljima, Zagrepčanima i gostima. Osim što ćemo se čuti na frekvenciji 88,1 MHz, moći ćemo se i vidjeti, razgovarati izvan etera i fotografirati se kraj naše staklene HRT-ove kućice, ističe vršiteljica dužnosti glavnoga urednika HRT – Radija Sljeme Tanja Baran. Dodaje i kako je suradnja plod višegodišnje suradnje Turističke zajednice grada Zagreba i HRT – Radija Sljeme.

U programu HRT – Radija Sljeme putem reporterskih javljanja i specijaliziranih turističkih emisija redovito se prate sadržaji krovne gradske turističke ustanove, a svi programski sadržaji koji će se emitirati u okviru suradnje s Turističkom zajednicom grada Zagreba tijekom ovogodišnjega Adventa u Zagrebu moći će se pratiti i s pomoću multimedijske usluge HRTi.