Na Hrvatskoj radioteleviziji nova humoristična serija Anđeo iz pakla

Hrvatska radiotelevizija (HRT) subotom u kasnonoćnome terminu s početkom u 23.50 na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) počinje s prikazivanjem nove humoristične serije u trinaest nastavaka Anđeo iz pakla.

Glavna je junakinja serije osebujna Amy (Jane Lynch), koja nenadano uđe u život organizirane i naoko savršene Allison (Maggie Lawson) tvrdeći da je njezin anđeo čuvar. Već je na prvi pogled jasno kako je riječ o dvjema posve različitim osobama te kako će sve razlike među njima uvelike pridonijeti razvoju fabule, odnosno brojnih komičnih situacija.

Ambiciozna liječnica Allison uvjerena je da je Amy samo luđakinja sve dok se jedno njezino upozorenje ne obistini. Amy ne želi da se njezin pravi identitet otkrije, pa Allison o toj ekscentričnoj ženi ne smije razgovarati ni s ocem, ni s poslovnim partnerom Marvom (Kevin Pollak), dermatologom s kojim dijeli ordinaciju, ni s bratom Bradom (Kyle Bornheimer), trgovcem nekretninama koji živi u njezinoj garaži. I dok se Allison pokušava maknuti iz cijele priče, Amy joj mora dokazati da doista jest anđeo čuvar i da je njezin jedini zadatak da Allison pomogne da pronađe pravi životni put. Allison joj naposljetku pruži priliku jer zaključi da joj u životu možda zapravo treba čudna prijateljica. A i što ako Amy doista jest njezin anđeo čuvar?

U glavnim su ulogama Jane Lynch (Amy), Maggie Lawson (Allison), Kyle Bornheimer (Brad) i Kevin Pollak (Marv). Autor je Tad Quill, izvršni producenti su Tad Quill i Don Scardino, a urednica serije je Martina Rajšek.

Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) humorističnu seriju Anđeo iz pakla gledatelji će moći pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.