Uđite u Novu godinu uz najbolje 'talente' hrvatske estrade

Nakon novogodišnjega izdanja popularne HRT-ove zabavno-glazbene emisije A-strana gledatelji Hrvatske radiotelevizije u Novu godinu ući će uz devedesetominutnu zabavnu emisiju 'Pljesak, molim', parodiju na emisije za otkrivanje talenata u kojoj će se birati i pjesma s kojom ćemo dočekati 2018. godinu.

Božićni i novogodišnji program na Hrvatskoj televizji

Domaćin je toga spektakla Miroslav Škoro, a u strogome, ali pravednome ocjenjivačkom sudu sjedit će Zlatan Zuhrić Zuhra kao Veljko-Antun Müller, bivši autor dokumentarnoga filma o radnim akcijama, Enis Bešlagić kao profesor Harmo Nijaz, virtuoz na melodici i harmonici te Mila Elegović kao Matilda Zvrk, primabalerina u mirovini. Sve pod redateljskom palicom iskusnoga Zorana Nikolića.

Uloge nepoznatih, ali ipak donekle darovitih kandidata preuzet će Lana Jurčević, glazbeni sastav Vigor, Jasmin Stavros, Pravila igre, klapa Intrade, Kićo Slabinac, Mate Bulić, Jole, Lidija Bačić, Tonči Huljić, Zorica Kondža, Mladen Grdović, Milo Hrnić i brojni drugi koji će pokušati uvjeriti ocjenjivački sud da je baš njihova pjesma najbolja za ulazak u 2018. godinu.Nakon prvoga dana snimanja voditelj Miroslav Škoro otkrio nam je kako je bilo uistinu urnebesno smiješno. Dojmovi su sjajni, bilo je jako komično vidjeti velike glazbene zvijezde hrvatske estrade u toj ulozi, nadam se da će se i gledateljima svidjeti te ih pozivam da budu uz Hrvatsku radioteleviziju na dočeku nove 2018. godine, istaknuo je Miroslav Škoro.

Članica ocjenjivačkoga suda Mila Elegović otkriva kroz smijeh: Najbolje se uvijek zabavim na emisijama sa Škorom, on je izniman zabavljač. Meni je zapravo doček Nove godine – snimanje novogodišnje emisije na Hrvatskoj radioteleviziji! Šminka je odlična, frizura sjajna, a društvo savršeno. Mnogo je dojmova nakon prvoga dana snimanja, ne želim otkrivati previše, ali, evo, Mladen Grdović se pokazao kao dosta uspješan natjecatelj.

Što ti treba u novogodišnjoj noći nego pjesme i smijeha? Upravo to ćemo kombinirati u najboljemu omjeru i time privući gledatelje da upravo s nama dočekaju novu 2018. godinu. Svim gledateljima želim da im se u novoj godini sve dobre želje ostvare, poručila je uoči novogodišnje emisije "Pljesak, molim" urednica Uršula Tolj.Emisija Pljesak, molim na rasporedu je na Prvome programu HRT-a u nedjelju 31. prosinca od 22.45, a bit će dostupna i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.