Glazbena emisija Koktel-bar u novoj godini utorkom na Drugome programu HTV-a

U novoj 2018. godini glazbena emisija Koktel-bar urednice i voditeljice Uršule Tolj prikazivat će se utorkom na Drugome programu (HRT – HTV 2) s početkom u 20.05, a u prvoj emisiji 2. siječnja gostuje vrhunski saksofonist Igor Geržina kojemu u goste dolaze tri sjajne pjevačice: Meri Cetinić, Ivana Kindl i Željka Veverec.

Doznat ćemo sve o Igorovoj karijeri, suradnji s velikim brojem hrvatskih, ali i inozemnih glazbenika te kako je biti vođa sastava, a saksofonist. Pitat ćemo ga i hoće li ikada zapjevati. O tome kakav je suradnik, govorit će njegove i naše gošće koje će nam otkriti i što sve trenutačno rade. Smijat ćemo se ponovno uz glumca Hrvoja Kečkeša u rubrici Snimam ti pismo, stari prijatelju moj i informirati u Koktelu vijesti, najavljuje Uršula Tolj.

Glazbena emisija Koktel-bar svakoga će utorka iz HRT-ova televizijskoga studija Angel Miladinov gledatelje uvoditi u glazbeni svijet, živote naših poznatih glazbenika i neotkrivene pojedinosti iz njihova stvaralaštva i rada uz zabavu te zanimljive igre znanja i prisjećanja.

Urednica je i voditeljica Uršula Tolj, redateljice su emisije Anamaria Corazza i Vesna Luković, a scenarist Milan Peh. Dosad su u emisiji gostovali Neno Belan, Željko Bebek, Tonči Huljić, Parni valjak, Mia Dimšić i brojni drugi. U utorak 9. siječnja u goste stiže glazbeni sastav Detour, tjedan poslije Tedi Spalato, a 23. siječnja gost će biti Massimo Savić.

Emisija Koktel-bar dostupna je i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.