Vjenčanje dobre vještice - fantastika/komedija

14. studenoga na HRT2 u 13.25 - američki film THE GOOD WITCH'S WEDDING aka THE GOOD WITCH'S GIFT, 2010.

Cassie svome zaručniku uoči Božića na dar daje astrološki kalndar, ali ne za sljedeću godinu nego za ovu. Kako Cassie ništa ne čini ni slučajno ni uzalud, a mi još nismo shvatili je li ona dobra vještica ili obična žena, taj kalendar potaknut će Jakea Russella da napokon odredi dan vjenčanja, i to već za šest dana, na Badnjak.

U to isto vrijeme, Martha, gradonačelnikova supruga i predsjednica Vijeća građana, doznaje da su ona i muž loše ulagali, da mora naći posao i sama manikirati nokte. No, ulazak u Cassien dućan i nešto što je Cassie "slučajno" rekla dat će Marthi ideju: postat će organizatorica vjenčanja i drugih važnih događaja.

A u to isto vrijeme u grad se vraća mladić koji je opljačkao banku i zbog toga bio u zatvoru, zahvaljujući šefu policije Russellu. Stvaraju se razne zablude, mnoge od njih i opasne, jedino je Cassie spokojna i zadovoljna. A kao što u svakoj situaciji Cassie ima neku mudru misao, u ovoj je to: Čokolade i ljubavi nikad ne može biti previše.

U fantastičnoj komediji glume Catherine Bell, Chris Potter, Matthew Knight, Janet Laine-Green, Hannah Endicott-Douglas, Catherine Disher, Peter MacNeill, Noah Cappe. G. Ross Parker napisao je scenarij prema likovima i ideji Roda Spencea, a film je režirao Craig Pryce.