Dobra vještica i obiteljsko stablo

6. srpnja na HRT – HTV 2 u 13:45

Fantastična romantična drama iz popularnog filmskog serijala Dobra vještica, o Cassie, ljupkoj i dobroj ženi, koja uz pomoć magije vidi što je za nekoga dobro, a što ne, svima uljepšava život i u svojoj trgovini Zvono, knjiga i svijeća ima za svakoga nešto što mu može pomoći.

Lori je za vjenčani dar svom tati i njegovoj ženi, svojoj voljenoj maćehi Cassie, napravila njihovo zajedničko obiteljsko stablo. Tako se na tom stablu našla i Cassieina rođakinja za koju nije dugo čula, Abigail. Lorino obiteljsko stablo ponukalo je Cassie da Abigail pozove k njima u goste.

Tih dana Cassie je predložena da bude gradonačelnica, Lori se beznadno zaljubi u Brandonovog prijatelja Wesa, a Brendan se želi upisati u glazbenu školu i pripremiti za prijamni. Abigailin dolazak u gradić Middleton počinje kao magijom mijenjati stvari, isprva se čini kao da svima pomaže ostvariti ono što žele, ali pomaže im i da požele ono što im prije nije padalo na um.

U američkoj fantastičnoj romantičnoj drami američki film Good Witch, Bad Witch Aka The Good Witch's Family iz 2011. godine glume Catherine Bell, Chris Potter, Hannah Endicott-Douglas, Matthew Knight, Sarah Power, Rhys Ward. Scenarij je napisao G. Ross Parker, prema likovima Roda Spencea. Redatelj je Craig Pryce.