Popularni HRT-ov voditelj Frano Ridjan odsada i na Drugome programu Hrvatskoga radija

Slušatelje Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) svakoga utorka i petka u vremenu od 6.00 do 10.00 ubuduće će buditi prepoznatljivi glas HRT-ova voditelja Frane Ridjana, koji će voditi jutarnji program s Davorom Dretarom Dreletom.

Prvo zajedničko druženje najavljeno je na Veliki petak na zagrebačkome Dolcu gdje će popularni voditelj Zagrepčanima pripremati i dijeliti plavu ribu na gradelama uz obilje dobre glazbe te izravan radijski prijenos. Frano Ridjan i Davor Dretar Drele svakoga će utorka i petka voditi slušatelje na različita mjesta, a jutarnji će program biti ispunjen reporterskim javljanjima uz pregršt nagradnih igara, dobrih vibracija i međusobnih izazova voditeljskoga dvojca. Franu Ridjana i dalje će se moći vidjeti i u HRT-ovim televizijskim emisijama Dobro jutro Hrvatska, Dobar dan, Hrvatska i Kod nas doma.

Lijepo je nakon svih tih godina suradnje postati standardni dio tima Hrvatske radiotelevizije, koja može mnogo dati svakomu medijskom profesionalcu željnomu rada u radijskome i u televizijskome novinarstvu. Drago mi je da nakon HRT – Radija Sljeme ponovno dolazim i na Drugi program Hrvatskoga radija, program na kojemu sam kao student već radio neko vrijeme. Reporterski dio posla volim, tako da se veselim da ipak neću baš uvijek biti u studiju. Veselim se unaprijed i tomu da će Drele morati zamišljati što li sam sve iskušao dok me čekao kao prava domaćica u studiju na Prisavlju, poručuje HRT-ov voditelj Frano Ridjan te poziva slušatelje na druženje u eteru Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) utorkom i petkom od 6.00 do 10.00.

Sve emisije Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) dostupne su  i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Podrobniji podatci o programskim sadržajima Hrvatske radiotelevizije nalaze se na mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije hrt.hr i na podstranicama za novinare press.hrt.hr.