Nova sezona showa Volim Hrvatsku od jeseni na HRT-u

Na Hrvatskoj radioteleviziji (HRT) započelo je snimanje nove, šeste sezone popularnog showa „Volim Hrvatsku“ koji se od jeseni vraća na male ekrane.

Gledatelje HRT-a i kroz narednih će 15 emisija showa voditi Mirko Fodor, kapetani ostaju braća Bojan i Goran Navojec dok će se članovi njihovih ekipa mijenjati iz emisije u emisiju.

„Kako je raditi sa dvojicom braće koji su na različitim stranama? Jezivo! Šalu na stranu, atmosfera na snimanju je odlična, imamo zgusnut tempo i siguran sam kako gledatelje na jesen čeka sjajna zabava“, rekao je Mirko Fodor.

U igrama će se okušati čak 90 glumaca, pjevača, sportaša, voditelja, pod kapetanskim palicama braće Navojec, a testirat će se  znanje iz povijesti televizije i filma, sporta.

„U ovoj ćemo sezoni malo „zapapriti“ našim ekipama. Igramo sjajnu igru – premetaljke ili popularni anagrami. Bit će tu i kolo sreće, pogađat ćemo poznate sunarodnjake, zaigrat ćemo i uzbudljivu igru „Sretan rođendan“, „varat“ ćemo protivnike maštovitim objašnjenjima čudnih riječi, plesati i pjevati iz sveg glasa.“, najavljuje urednica emisije Andrijana Škorput.