Završilo snimanje druge sezone humoristične serije Ko te šiša

Na zagrebačkoj Zavrtnici u studiju Katran u utorak 10. srpnja završilo je snimanje druge sezone humoristične serije Ko te šiša.

Novih dvadeset nastavaka ove rado gledane serije u trajanju od po trideset minuta producira tvrtka Plavi film za potrebe HRT-a, a cijelo snimanje proteklo je prema planu i u sjajnoj radnoj atmosferi.

Kao i u prošloj sezoni, radnja se zbiva u zagrebačkoj četvrti Donji grad, gdje su na središnjem trgu smještena dva frizerska salona, muški i ženski te stara gostionica koja je s vremenom postala kafić i kvartovsko okupljalište. U novim nastavcima u središtu priče ponovno je borba za prestiž između dvaju nepomirljivih konkurenata - vlasnika frizerskih salona Žigmunda Štingla i Božice Režek.

U studiju Katran za potrebe snimanja vjerno su dočarali ambijente zagrebačkog donjogradskog trga, a već poznatu glumačku ekipu predvode Žarko Potočnjak, Ksenija Marinković, Jadranka Đokić, Katarina Strahinić, Robert Ugrina, Jasmin Telalović, Jagoda Kralj Novak, Marica Vidušić i drugi. Režiju zajednički potpisuju Aldo Tardozzi i Igor Šeregi. Urednica serije je Jasmina Božinovska Živalj, a producent Igor Vukov.

Kakvi izazovi u novoj sezoni stoje pred junacima serije, kakve ih avanture i nevolje čekaju gledatelji će doznati ove jeseni.

Sada slijedi postprodukcija, a druga sezona bit će spremna za emitiranje s početkom nove jesenske sheme, najavila je urednica Jasmina Božinovska Živalj.