Veterinar Engel - 5. sezona

Od ponedjeljka do petka na HRT1 u 10.20 - serija Tierarzt Dr. Engel 5 

Dr. Engel u međuvremenu je stekao ugled u Hinterskreuthu.

Ponedjeljak KAKAV CIRKUS!
Mali putujući cirkus gostuje u Hinterskreuthu i podiže šatore na jednom od pašnjaka Rudolfa Marquardta, koji za to traži znatnu najamninu. Čini se da je deva, glavna cirkuska atrakcija, teško bolesna.

Utorak PRLJAVA IGRA
Obitelj Engel opet je sretno sjedinjena. Iako Angelika i Quirin s djecom ne žive pod istim krovom opet dijele zajednički život. No nad obiteljsku sreću uskoro se nadviju tamni oblaci. Angelika se osjeća bolesno pa ode u bolnicu na pregled dr. Kochu. Krvna slika je loša.

Srijeda IZGUBLJENI PAS
Angelika mora na operaciju. Budući da je rak otkriven na vrijeme, dobri su izgledi da će Angelika ozdraviti. Cijela obitelj strepi. Dr. Maiser, koji zamjenjuje Quirina u ordinaciji, osjeća preveliki stres pa tu i tamo potajno posegne za bocom.

Četvrtak NESREĆA U SREĆI
Strohecker se opet pojavi kod Kathrin. Pročitao je sudski poziv, zna za namjeravano posvojenje i želi iz toga izvući korist. Kathrin spontano potraži dr. Wildea kako bi joj dao pravni savjet.

Petak NITKO ME NE VOLI
Jedne subotnje večeri u obitelji Engel svi se spremaju van jer izlaze s nekim, osim Anje. Ona je već neko vrijeme neraspoložena. Osjeća se neshvaćeno i nevoljeno.

Uloge: Wolfgang Fierek (dr. Quirin Engel), Susanne Czepl (Angelika Engel), Theresia Fendt (Anja Engel), Fabian König (Sebastian Engel), Veronika Fitz (Gerlinde Schneider)
Redatelj: Werner Masten