Vatreno srce, donatorska večer

13. studenoga na HRT1 u 20.05

Hrvatska radiotelevizija prenosi donatorsku večer Zaklade Vatreno srce, koju su prije više od deset godina osnovali igrači i stručni stožer Hrvatske nogometne reprezentacije kako bi pomagali djeci diljem naše zemlje.

Ove godine prikupljaju se sredstva za nabavu opreme za Kliniku za dječje bolesti Zagreb te akciju Korak u život, koja pomaže u osiguravanju stipendija za školovanje djece iz dječjih domova.

Vatreni pozivaju građane

Svečana večera održat će se u Kristalnoj dvorani Hotela Westin uz bogat glazbeni program. Tijekom donatorske večere, koja će biti izravno emitirana na našem Prvom programu, prisutni će uz prigodan program poznatih hrvatskih glazbenika moći uživati i u razgledavanju izložbe odabranih fotografija iz Rusije autora Drage Sopte, kao i izložbe umjetnika Stephana Lupina inspirirana Svjetskim prvenstvom.
Također će biti organiziran i call centar u kojem će sudjelovati hrvatski reprezentativci.Gostovanje Gorana Roića, ravnatelja Klinike za dječje bolesti Zagreb i Marte Đeldum, stipendistice programa "Korak u život" u emisiji Dobro jutro, Hrvatska (12. studenoga).