Klub 7 - lifestyle magazin

22. studenoga na HRT2 u 20.05

Zašto talijanska glazbena senzacija, dva tenora i bariton, pod umjetničkim nazivom Il Volo jedva čekaju koncert u Zagrebu?

Zašto glumica Geraldine Chaplin ne bi htjela da je mlada te kakav je bio njezin otac, slavni Charlie Chaplin? Koliko Hrvati čitaju te je li Interliber zaista jedino vrijeme u godini kad se sjetimo knjiga? Kako pretvoriti strast u dobro plaćeni posao te postati poznati foodbloger?

Bili smo u Barceloni i posjetili najpoznatije klubove na svijetu u kojima rođendane slave brojne zvijezde, od pjevača do nogometaša.

Donosimo opsežnu priču o Danima mladog maslinova ulja u Istri; isprobali smo hrvatska i francuska mlada vina; posjetili Casu Nube koja je nominirana za najbolju kuću za odmor u Europi.

U intervjuu tjedna razgovarali smo s glumcem i redateljem Brankom Đurićem Đurom koji je upravo objavio svoju prvu knjigu "Mojih pedeset".

Voditeljca emisije je Jelena Glišić. Autorica je Ivona Čulo, redatelj Tomislav Šango, producent Dean Radinović, a urednica Ljiljana Vuglač.Emisiju pratite i preko usluge HRTi u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.