A strana vodi vas u svijet glazbenika

Nakon prošlotjedne zavodljive emisije A strane, u kojoj su gostovala četiri mušketira, ove subote u 20.05 na Prvom programu vodimo vas u svijet glazbenika!

Naši gosti Ksenija Erker, Vanna, Goran Karan i Boris Novković, četvero iskusnih glazbenika, povjerit će nam se zašto su još uvijek vjerni svojim prvim glazbenim ljubavima.

Na pitanje zašto nam se neke pjesme zavuku pod kožu i zašto ih želimo slušati uvijek iznova, kako je to kad ti prva pjesma postane hit i obilježi cijeli glazbeni put,   te zašto ih pamtimo zauvijek odgovorit će nam naši gosti – jer je njihov cijeli život obilježila pjesma.

Govorit će nam o pjesmama koje pamtimo, o njihovim počecima i prvim glazbe nim ljubavima. Uživajmo zajedno i ove subote u izvedbama iskusnih glazbenih gostiju i mladih pjevača „A strane“.

Emisiju provjerene formule koja spaja vrsne glazbenike i vrhunsku produkciju osim na Prvom programu gledatelji mogu pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi.Sve pojedinosti i zanimljivosti glazbenog spektakla koji je izvorni televizijski projekt HRT-a, možete pronaći na  B strani na Facebook stranici te na YouTube kanalu.