[EKSKLUZIVNO] U talk showu U svom filmu svjetska atrakcija – trio Il Volo

Večeras u 20.05 na Prvom programu (HRT-HTV1) donosimo još jednu posebnu epizodu popularnog talk showa Tončice Čeljuske U svom filmu. Tončica Čeljuska ovaj put ugošćuje megapopularni glazbeni trio IL VOLO, svjetsku atrakciju koja će, prvi put u Hrvatskoj, ekskluzivno gostovati upravo na HRT-u!

Piero Barone, Gianluca Ginoble i Ignazio Boschetto sreli su se 2009. s nepunih 14 godina, kada su kao dječaci nastupali u talijanskom talent showu. Od tada je prošlo gotovo deset godina, a oni su u međuvremenu odrasli i postali svjetske zvijezde. Svaki je oduševio svojim glasom, no kada su ih producenti povezali u Glazbeni trio IL VOLO – nastala je svjetska tinejdžerska senzacija.

Njihova karijera se odvijala strelovitom brzinom, vrlo brzo su počeli nastupati u najvećim svjetskim koncertnim dvoranama, a s njima su pjevali i najveći svjetski  glazbeni umjetnici – poput Barbare Streisand, Placida Dominga, Andree Bocellija, Erosa Ramazzottija.

Zadivljuje kako su ova tri mlada čovjeka, unatoč činjenici da je iza njih svjetska karijera i golema popularnost, uspjeli ostati na zemlji i s jednakim entuzijazmom uživaju u svemu što rade, naglasila je Tončica Čeljuska, ponosna što je upravo ona, prvi put u nas, uspjela ugostiti te iznimne svjetske glazbenike.Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi u čijoj videoteci pronađite emitirana izdanja.