Uplešite u Novu 2019. sa zvjezdanim gostima A strane!

U silvestraskoj noći popularna HRT-ova A-strana pripremila vam je raskošni specijal – posebno izdanje publici omiljenog showa Hrvatske radiotelevizije, koji će se pod voditeljskom palicom nenadmašnog dvojca Duško Ćurlić i Ivan Vukušić, sa svojim glazbenim gostima u ponedjeljak, 31. prosinca u 21 sat na Prvom programu (HRT-HTV1), pobrinuti za vaše dobro raspoloženje u najluđoj novogodišnjoj noći.

Stoga, budite glasni, raspjevani i plešite u najluđoj novogodišnjoj noći. Ne propustite zagrijavanje uz A stranu i uplešite u Novu 2019. u ludom ritmu! Neka vas pokrene disco ritam, stari dobar rock'n'roll, funky, te domaći hitovi – i krenite s nama na najluđe glazbeno putovanje: ukrcajte se u "Vlak" s Ninom Badrić, jer Cubismo vas vodi na Kubu, Kićo Slabinac u svijet Elvisa Presleya, s Goranom Karanom zaplešite tango… Jer "Život nije siv", kako pjeva Mia Dimšić, posebno kad si u društvu "Morskog vuka" Tonija Cetinskog, a "Tako je lako" biti u novogodišnjoj noći sa Zoricom Kondžom – i sve to bismo mogli ponoviti "7 dana tjedno", kako nam pjeva Giuliano.

Mlade snage A strane, zajedno s našim gostima, zagrijat će vas uz više od 100 domaćih i stranih hitova! Zato, na noge, pronađite plesnog partnera i u ludom ritmu uplešite u godinu mira, ljubavi i sreće, u Novu 2019.!