Podržite naše finaliste za "Zlatni studio"


Filmovi i serije, novinari, glasovi HRT-a finalisti su u kategorijama izbora za medijsku nagradu Zlatni studio. 


Za najbolji igrani film konkuriraju HRT-ove koprodukcije ''Aleksi'' (koji se premijerno prikazuje krajem veljače na HRT-u) i ''Osmi povjerenik'' hrvatski kandidat u nominacijama za Oscara u kategoriji Najbolji strani film.

Finalisti u kategoriji za najbolje glumce su Frano Mašković i Borko Perić iz ''Osmog povjerenika'', a iz istog filma za najbolju glumicu Nadia Cvitanović, dok je Tihana Lazović u nominacijama u filmu ''Aleksi''.

U kategoriji najboljih domaćih TV serija u finale su ušle ''Novine'', za najbolju TV emisiju ''Zabivaka'', dok je Marko Šapit jedan od finalista u utrci za TV voditelja godine te Martina Validžić za televizijskog novinara.

U kategoriji TV Zabava u finalu je emisija ''A-strana'', a u omiljenim kvizovima ''Potjera''. U ovogodišnjoj utrci za prestižni ''Zlatni studio'' u kategoriji ''Radio godine'' je Radio Rijeka, a za Najbolji glas Robert Ferlin i Frano Ridjan.

Hrvatska radiotelevizija im čestita te poziva poštovane kolege, gledatelje, slušatelje i čitatelje da daju svoj glas HRT-ovim kandidatima u izboru za ''Zlatni studio 2019.''