U A strani mijenjamo uloge, igramo se i veselimo uz glazbu

9. svibnja na HRT – HTV 1 u 20:05

Što je ljepše nego igrati se glazbom? Simfonijski orkestar i Zbor HRT-a, bend A strane, Pero Galić, Goran Bare, Ervin Baučić, Massimo, Marko Tolja, Jacques, Ivana Husar, Pavao Mašić, Novosel & Hojsak i brojni mladi pjevači u A strani – pokazat će nam koliko je lijepo u glazbi biti zajedno.

Na trenutak glazbenici će premostiti žanrovske granice, mijenjat će uobičajene uloge, te nam tako pokazati koliko uživaju u glazbenoj igri.

Tako ćemo u 10. emisiji A strane doznati da članovi Simfonijskog orkestra imaju svoj bend i uz maestra Bjelinkog mogu otprašiti Sinatrin klasik Fly me to the Moon, poznati orguljaš Pavao Mašić zaneseno pjeva Arsenove stihove, najpoznatiji duo na tamburici i kontrabasu Hojsak & Novosel spajaju bećarac i AC/DC, a cijeli bend A strane može svirati na samo jednoj gitari!

U subotnjoj A strani mijenjamo uloge, igramo se i veselimo uz glazbu.

Emisiju provjerene formule koja spaja vrsne glazbenike i vrhunsku produkciju osim na Prvom programu gledatelji mogu pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi. U HRTi videoteci možete pronaći i emitirana izdanja.Sve pojedinosti i zanimljivosti glazbenog spektakla koji je izvorni televizijski projekt HRT-a, možete pronaći na Facebook stranici te na YouTube kanalu.