HRT prikazuje 11. sezonu serije "Detektiv Murdoch"

Hrvatska radiotelevizija od četvrtka, 17. siječnja na svom Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15.55 sati počinje s prikazivanjem nove, 11. sezone izvrsne kriminalističke serije "Detektiv Murdoch" u trajanju od 18 epizoda.

Serija "Detektiv Murdoch" smještena je u Toronto na sam početak 20. stoljeća i istražuje intrigantan svijet Williama Murdocha (Yannick Bisson), metodičnog i naočitog detektiva koji uvodi inovativne forenzične tehnike kako bi riješio neka od najkrvavijih ubojstava u gradu.

Jedanaesta sezona ove vrhunske međunarodno hvaljene serije počinje s Murdochom u pritvoru pod lažnom optužbom za ubojstvo burleskne plesačice. Njegovi su pozornici pokošeni iz zasjede, Brackenreid je posljednji put viđen s pištoljem uperenim u glavu, a potkupljeni političari i njegovi prijatelji oteli su dr. Ogden.

Murdoch iz pritvora mora dokazati svoju nevinost u suradnji s detektivom Llewellynom Wattsom koji mu potajno pomaže da riješi slučaj. Murdoch iz pritvora mora dokazati svoju nevinost okružen korupcijom u policiji i gradskoj upravi nakon što su pozornici napadnuti iz zasjede, Julia oteta, a Brackenreid nestao.

Uloge: Yannick Bisson (detektiv William Murdoch), Hélene Joy (dr. Julia Ogden), Jonny Harris (pozornik George Crabtree), Thomas Craig (inspektor Thomas Brackenreid), Lachlan Murdoch (pozornik Henry Higgins),

Urednica serije je Ranka Horvat.