HRT prikazuje 20. sezonu serije "Nijemi svjedok“

Hrvatska radiotelevizija od petka, 18. siječnja na svom Drugom program (HRT-HTV2) u terminu od 20.05 sati započinje s emitiranjem nove, 20. sezone serije “Nijemi svjedok” u trajanju od pet epizoda.

"Nijemi svjedok" prati predani tim forenzičkih patologa koji pokušavaju dokučiti kako je žrtva umrla i zašto, a pritom često na kocku stavljaju i vlastiti život.

U epizodi Identity navodno samoubojstvo počinje poprimati karakteristike ubojstva nakon što tim otkrije povezanost s mladom sirijskom ilegalnom imigranticom.

U Remembranceu tijelo mlade žene izvuku iz rijeke na istome mjestu gdje je njezina najbolja prijateljica tajanstveno nestala tri godine prije. U epizodi Discovery tim pokušava povezati smrt mlade i lijepe učiteljice s bivšom ovisnicom i sitnom kriminalkom.

U Covenantu pratimo istragu o smrti oca i sina koji su poginuli u sudaru. Je li to bila nesreća ili nešto mračnije? U epizodi Awakening, eksplozivnom finalu sezone čija se radnja zbiva u Meksiku, Nikki se nađe u opasnosti dok traga za istinom o smrti bivše kolegice.

Tijekom dvadeset godina, iz sezone u sezonu, ova popularna serija „Nijemi svjedok“ uspjela  je zadržati odane obožavatelje, a BBC Oneu i dalje jamči veliku gledanost.