U A strani ove subote gostuju glazbeni producenti

2. svibnja na HRT - HTV 1 u 20:05

U A strani ove subote gostuju glazbeni producenti Nikša Bratoš, Ante Gelo i Denyken, te Rajko Dujmić, Mile Kekin i Davor Gobac.

Popularna A strana odgovora na pitanje – zašto glazbi vrijeme ne može naškoditi? Bez obzira jesu li pjesme tradicionalne ili stari hitovi Novih fosila –  ili pak hitovi novijeg datuma, glazba je osjećaj koji je neprolazan. A kako oni osjećaju glazbu priznali su nam glazbeni producenti Ante Gelo, Nikša Bratoš, Denis Mujadžić Denyken, jedan od najvećih autora zabavne glazbe Rajko Dujmić, te Mile Kekin i Davor Gobac. Provjerite zašto je njima glazba ozbiljan posao, ali i najveća strast.

Naime, u glazbi kategorija vremena ne postoji. Sva je glazba nekada bila popularna. I ona koju sada zovemo tradicionalna i vječni hitovi Rajka Dujmića, nove pjesme Detoura, pjesme sa samostalnog albuma Mile Kekina, kao i posljednji hitovi Psihomodo Popa.

Koliko smo "obilježeni" tim tradicionalnim zvukom objasnili su Dušku Ćurliću i Ivanu Vukušiću. Nikša Bratoš i Ante Gelo, a kako glazbeni producenti osjećaju glazbu rekao nam je još jedan uspješan producent, Denis Mujadžić Denyken, i jedan od najvećih autora naše pop glazbe, Rajko Dujmić.
Emisiju provjerene formule koja spaja vrsne glazbenike i vrhunsku produkciju osim na Prvom programu gledatelji mogu pratiti i na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi. U HRTi videoteci možete pronaći i emitirana izdanja.
Sve pojedinosti i zanimljivosti glazbenog spektakla koji je izvorni televizijski projekt HRT-a, možete pronaći na Facebook stranici te na YouTube kanalu.