HRT večeras prikazuje 750. emisiju kviza „Potjera“

Hrvatska radiotelevizija (HRT) večeras, 30. siječnja na  svom će Prvom programu (HRT-HTV1) u standardnom terminu od 18:10 a prije središnjeg Dnevnika emitirati 750. emisiju svog popularnog kviza „Potjera“ koji je ušao u šestu sezonu.

Na samom početku emisije voditelj Tarik Filipović zahvalio je svojoj fenomenalnoj ekipi bez koje, kako kaže: „Ne bi bilo ni P od Potjere”. Posebno je istaknuo ulogu lovaca koji su po njemu jedine prave i istinske zvijezde kviza.

Zanimljivost večerašnje „Potjere“ je i 3000. natjecateljski nastup. S 3000. natjecateljem Tarik se „poigrao” i priredio mu neuobičajen „trik” u predstavljanju. Budući da su svi članovi natjecateljskog tima na kvalitetan način uspjeli odgovoriti izazovu, bez sumnje nas u završnoj potjeri očekuje još jedna napeta završnica.

„Najbolji savjet je ne davati savjet, već se samo prepustiti užitku gledanja”, rekao je urednik „Potjere“ Igor Grković, ponovno ističući brojku od gotovo 400.000 gledatelja koji svakodnevno prate Potjeru - sadržaj koji čini razliku.