Radio Sljeme medijski partner 1. sanjkaškog kupa za djecu i mlade na Cmroku

Omiljeno zagrebačko sanjkalište Cmrok, koje se smatra mjestom početka zimskih sportova u Zagrebu, od ove godine postaje domaćinom "Sanjkaškog kupa Cmrok" čije je prvo izdanje na rasporedu u subotu 16. veljače s početkom u 11 sati. Riječ je o sanjkaškom natjecanju namijenjenom djeci i mladima uzrasta od 3 do 19 godina koji su podijeljeni u četiri kategorije.

Radio Sljeme će na Cmroku emitirati dio svog subotnjeg programa uživo i pratiti mlade sanjkašice i sanjkaše na putu do prvih nagrada na ovom novoosmišljenom natjecanju. Radijski program vodit će Sanja Brajković, Ivana Radaljac Krušlin, Miljenko Cvitković Minja i Ivan Hlupić a ugostit će i poznata lica iz svijeta sporta, zabave i medija. Radio Sljeme na Sanjkaški kup pozvalo je i djecu iz Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici, koja će se pridružiti na sanjkanju.

Želja nam je na Radio Sljemenu da budemo što češće među našim sugrađanima i slušateljima a ovakvo natjecanje je odlična prigoda za to. Nadamo se da će se djeca odazvati u velikom broju na sanjkanje, a i njihovim roditeljima jamčimo dobru zabavu uz naš program, ističe urednica Radio Sljemena Tanja Baran.
 
Kako su rekli iz gradske ustanove za Upravljanje sportskim objektima koja je organizator ovog natjecanja, osnovni cilj ovog projekta je približiti Cmrok našim najmlađim sugrađanima kao i posjetiteljima Zagreba kroz ovu zabavnu snježnu sportsko – rekreacijsku aktivnost.
  
Vrijedna ekipa skijališta na Sljemenu pripremit će sanjkašku stazu uz pomoć tvornice snijega, a bit će osigurani i svi uvjeti za sigurno sanjkanje natjecatelja. Prijavni obrazac će se moći preuzeti i popuniti i na Cmroku, na dan natjecanja od 8 do 10 sati. Djeca mlađa od tri godine zbog sigurnosnih razloga nemaju pravo sudjelovanja dok djeca od tri do šest godina smiju sudjelovati samo uz pratnju odrasle osobe.

Najbolje plasirani u svakoj kategoriji osvajaju medalje, pripadajuću diplomu i praktičnu nagradu koju će osigurati sponzori, a svi sudionici će dobiti diplomu za sudjelovanje.