Zvijezde pjevaju najgledaniji sadržaj u subotnjem udarnom terminu

Prva emisija nove sezone HRT-ove emisije Zvijezde pjevaju, koja se prošle subote nakon pet godina vratila na male ekrane naišla je na sjajan odaziv gledatelja te ju je pratilo 12,9 posto opće populacije (AMR), odnosno 506.205 ljudi.

Borko i Jelena pobjednici prve emisije "Zvijezde pjevaju"
Riječ je ujedno o najgledanijem sadržaju na svim televizijama u subotnjem udarnom terminu iza 20 sati, a o velikom zanimanju za Zvijezde govori i podatak kako je povratničku  emsiju ovog HRT-ovog showa pratilo 29,5% svih onih koji su u tom trenutku bili pred svojim malim ekranima (SHR).

Hrvatska radiotelevizija je inače i ovog vikenda bila najgledanija televizija. Ukupni udio svih HRT-ovih kanala i u subotu i u nedjelju bio je veći od ostalih televizija. U subotu je, naime, ukupni udio svih HRT-ovih kanala iznosio 29 posto, što je za 7 postotnih bodova više od druge najgledanije televizije, a u nedjelju je iznosio 30 posto, odnosno 7 postotnih bodova više od druge najgledanije televizije.

Osim Zvijezda, visokoj gledanosti javnog servisa tijekom proteklog vikenda doprinijele su i emisije Nedjeljom u dva sa 11,4% AMR-a, Plodovi zemlje sa 11,2% kao i subotnji središnji Dnevnik sa 10,5% ili 412.904 gledatelja te emisija Lijepom našom sa 9,4% ili 368.483 gledatelja.

Zvijezde u subotu 9. ožujka pjevaju swing i soul