Od 27. ožujka treća sezona serije „Vjetar u leđa“

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od srijede, 27. ožujka na svom Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 10:20 sati počinje s prikazivanjem treće sezone serije „Vjetar u leđa“ u trajanju od 13 epizoda.

Riječ je o kanadskoj obiteljskoj seriji o mukama obitelji Bailey u vihoru ekonomske krize tridesetih godina prošlog stoljeća snimljenoj prema romanima „Nikada troje u krevetu“ Maxa Braithwaitea i „Deset izgubljenih godina“ Barryja Broadfoota.
 
Život Baileyevih okosnica je priče o ljudima koji se snalaze na različite načine u vrijeme ekonomske krize, a radnja 3. sezone odvija se 1934. i 1935. godine.

May Bailey uspjela je otvoriti rudnik, no sada se bavi niklom, a ne srebrom. Za to vrijeme njezina kći Grace nastavlja tražiti ljubav nakon što Del Sutton ode iz grada.

Honeyn sin Hub polako sazrijeva i zaljubljuje se u Alice MacFarlane čiji je otac oslijepio u nesreći u rudniku. Mayin najstariji sin Bob rastaje se od supruge Toppy koja se vraća u New Bedford. Honey obolijeva od gripe i upale pluća te zbog liječenja mora napustiti grad.

Uloge: Cynthia Belliveau, Shirley Douglas, Dan lett, Jesse Collins, Robin Craig, Kathryn Long, James Carroll, Susan Bonham, Alison Hope, Reg Dregger
Seriju je odabrala Martina Rajšek.