Hrvatska radiotelevizija najgledanija i ovog vikenda

Hrvatska radiotelevizija (HRT) i proteklog je vikenda (6. i 7. travnja) bila najgledanija televizija s ukupnim udjelom u cjelodnevnoj gledanosti (SHR) od 28,0 % (subota) odnosno 29,1 % (nedjelja), a što pokazuju podaci tvrtke AGB Nielsen.

HRT je tako u subotu bio gledaniji za 4,8 postotna boda od druge najgledanije televizije te za čak 8,8 postotnih bodova više od treće najgledanije televizije.

U nedjelju je pak razlika između Hrvatske radiotelevizije i druge najgledanije televizije bila 1,1 postotnih bodova u korist HRT-a te visokih 10,8 bodova u korist HRT-a u usporedbi s trećom najgledanijom televizijom.
Zvijezde pjevaju - Katarina i Pero napustili show; Tari i Dini same desetke

Hrvatska radiotelevizija tako je i ovoga vikenda bila najgledanija. Među deset najgledanijih emisija na svim televizijama proteklog tjedna bio je zabavno-glazbeni spektakl Zvijezde pjevaju koji je privukao 576.766 gledatelja koji su ga gledali najmanje 15 minuta neprekidno te HRT-ovi Plodovi zemlje s njih 551.162.

Među najgledanijima je bila i emisija Nedjeljom u dva u kojoj je gostovao predsjednik SDP-a Davor Bernardić, a koju je pratilo više od 475.000 gledatelja te popularna emisija More koja je privukla njih više od 382.000.