Serija Na terapiji na usluzi HRTi

U videoteci multimedijske usluge HRTi pogledajte hrvatsku adaptaciju uspješne serije Na terapiji, izvorno izraelskog formata.Radnja serije prati psihoterapeuta kroz njegove tjedne seanse s klijentima, uključujući i susrete s vlastitom terapeutkinjom i mentoricom.

Seriju čine pet linija priče koje se odvijaju u vremenskom intervalu od devet tjedana. Svaki klijent ima specifične osobne probleme i poteškoće koje u suradnji s terapeutom pokušava otkloniti ne znajući i ne sluteći kamo će ih terapija zapravo odvesti. Istodobno, osoba od koje svi traže pomoć i podršku suočava se s vlastitim strahovima i nesigurnostima od kojih ne može pobjeći.

U hrvatskoj adaptaciji pod vodstvom scenaristice Lade Kaštelan i redateljskom palicom Tomislava Rukavine i Marka Škopa u glavnim ulogama nastupaju Elvis Bošnjak, Ana Karić, Leon Lučev, Goran Bogdan, Dijana Vidušin, Iva Babić, Nina Violić, Žarko Savić, Frane Mašković, Suzana Nikolić i Katarina Strahinić. Producentice serije su Marina Andree Škop i Darija Kulenović Guden, a urednica Jasmina Božinovska Živalj.