3. sezona serije "Obitelj Durrell"

Hrvatska radiotelevizija od četvrtka 4. srpnja na Prvom programu (HRT - HTV1) počinje s prikazivanjem premijerne 3. sezone  serije "Obitelj Durrell".

Ova zanimljiva serija temelji se na popularnoj krfskoj trilogiji Geralda Durrella, a tijekom 8 novih epizoda pratit ćete pustolovine ekscentrične obitelji Durrell na predivnom grčkom otoku.

Ekscentrična obitelj Durrell i dalje uživa u čarima prelijepog otoka Krfa, a putovanje u Englesku podsjeća Louisu zašto je izabrala ovaj novi život. Čak ni posjet tete Hermione nije grozan kao inače jer je nekad strašna glava obitelji prigrlila opušteni grčki pogled na svijet i našla ljubav. I Lesliejev se ljubavni život popravio pa uživa s tri veoma različite djevojke. Ali brojčano stanje neće mu pomoći kad se upletu njegova majka, braća i sestra. Margo je (privremeno) digla ruke od ljubavi i našla novi poziv, a Gerryjeva je opsesija životinjama sve jača. Louisu putovanje u Englesku s Larryjem radi sređivanja obiteljskih poslova podsjeća na ograničenost starog života. Nakon susreta s londonskim boemskim umjetnicima shvaća da je srce vuče njezinom otočkom raju.

Serija "Obitelj Durrell" dosad je osvojila 3 nagrade i 5 nominacija, među ostalima 2017. je bila nominirana za BAFTA-u u kategorijama najbolje dramske serije, scenarija, kostima i grafike.

U glavnim su ulogama Keeley Hawes, Josh O'Connor, Milo Parker, Callum Woodhouse, Daisy Waterstone, Alexis Georgoulis, Barbara Flynn, Anna Savva i Yorgos Karamihos.

Prvu epizodu 3. sezone serije "Obitelj Durrell" gledajte u četvrtak 4. srpnja na Prvom programu u 14.05.