Večeras na HRT1 i HRT2 izdvajamo

Iz večerašnjeg programa na Prvom i Drugom preporučujemo:

Svršetak II. svjetskog rata se bliži. Počinje odmazda nad poraženim snagama. Titovi partizani ubijaju neprijatelje i sve one za koje misle da nisu na njihovoj strani. U bijegu prema austrijskoj granici poražena vojska NDH za sobom povlači mnoge civile. Peta epizoda dokumentarno-igrane serije Tito na rasporedu je u 20.05 na HRT1.

Izdvajamo i seriju Crno-bijeli svijet. U večerašnjoj epizodi naziva A dan je tako lijepo počeo... Kipo i Žungul ponadat će se da su na tragu velike priče o senzacionalnom nogometnom transferu. Una, u međuvremenu, sudjeluje s kolegama s Akademije u snimanju televizijske serije, koje epilog ima u "milicijskoj stanici".

Ne propustite ni 10. epizodu Milijardi, serije u kojoj se zakon sukobljava s novcem, uz moć, seks i dušu New Yorka, a protagonisti bore za kontrolu u svijetu koji se mijenja i predstavlja egzistencijalnu prijetnju.



U 20.10 na HRT2 slijedi prijenos ATP Umag, nakon kojega emitiramo obiteljsku melodramu Hachiko, priča o psu Šveđanina Lassea Hallströma temeljenu na filmu Priča o Hachiku japanskog redatelja Seijirôa Koyâme iz 1987., snimljenom prema istinitom događaju



Budite uz HRT!