(Re)kreativac: Vaterpolo

24. kolovoza na HRT2 u 10.30

Vaterpolo je u Hrvatskoj više od običnog vodenog sporta. Uz rukomet je naš najtrofejniji sport na Olimpijskim igrama i Svjetskim prvenstvima.

Toliko smo jaki da smo godinama igrali duže četvrtine od ostatka svijeta. Zato što su naši vaterpolisti jači od ostalih!

Uostalom, bili su broj jedan na FINA-inoj ljestvici, svjetski prvaci i olimpijski pobjednici, osvajači Svjetskog kupa i više su puta poharali Europu i Mediteran. A nije tajna i da imamo najbolje trenere na svijetu! Jedan takav, Hrvoje Hrestak - u današnjoj je emisiji dobio (težak?!) zadatak; od našeg (re)kreativnog sportaša i voditelja napraviti koliko toliko upotrebljivog igrača vaterpola.

Je li uspio od Ivana napraviti novu nadu hrvatskog vaterpola ili je naš voditelj (zauvijek) izgubljen za ovaj zanimljiv i zdrav sport, otkrijte u našem (Re)kreativnom terminu.

Voditelj emisije je Ivan Planinić, scenarist Zdravko Šarčević, snimatelji Ana Šerić i Natan Đuran, autorice priloga Ana Šerić i Koraljka Maričić, producent Lukša Marotti, asistentica redateljice Nataša Vojinov Šekrst, redateljica Ivana Radovčić, a urednica Silva Skender.

Posjetite našu Facebook stranicu.
Propustite li emisiju, emitirano izdanje pronađite u videoteci multimedijske usluge HRTi ili na našoj stranici ŠkolskiHRT.