(Re)kreativac: Bowling

22. rujna na HRT2 u 14 sati

Sve najbolje i najzabavnije stvari na svijetu su kugle: na primjer lopte za nogomet, košarku i bilo koji drugi loptaški sport. Kugle za bowling se, naravno - podrazumijevaju!

Zato se u ovom (Re)kreativcu družimo upravo s tim i takvim kuglama! Jer upoznajemo bowling - zanimljiv, zabavan i svima dostupan sport! A da bi se što bolje snašli "na stazi" naučit ćemo sve o kuglanju na devet i deset čunjeva, bacanju i čišćenju. Doznat ćete zašto je važan fokus i kako pravilan odabir namirnica može pomoći u postizanju što boljeg rezultata!

Sve što vi trebate napraviti je - biti pred televizorom točno na vrijeme za (Re)kreativca! A ne sumnjamo da ćete nakon toga i sami pokušati postići - strike!

Voditelj emisije je Ivan Planinić, scenarist Zdravko Šarčević, snimateljica Ana Šerić, asistentica redatelja Ozana Segin, producent Lukša Marotti, redatelj Igor Dropuljić, a urednica Silva Skender.

Posjetite našu Facebook stranicu.
Propustite li emisiju, emitirano izdanje pronađite u videoteci multimedijske usluge HRTi ili na našoj stranici ŠkolskiHRT.