(Re)kreativac: Streličarstvo

Kažu da je streličarstvo starije od 6000 godina. I da se na svim kontinentima mogu  pronaći tragovi uporabe luka i strijele za lov ili borbu, osim u Australiji. Uostalom, kamo god krenuli sigurno ćete pronaći crteže, zapise i legende o strijelcima.

I teško je reći tko je te drevne streličare učio gađati, ali danas znamo da vas streličarstvu može podučiti trener. Jedan, točnije jedna takva trenerica pokušala je u tajne napinjanja luka i odapinjanja strijele uputiti našeg "testnog streličara" Ivana.

A je li uspio (s nevelike udaljenosti!) pogoditi metu i s kojim uspjehom, otkrit ćete ako nam se i pridružite u (Re)kreativnom druženju uz televizijske ekrane!

(Napomena: ekipa emisije nije odgovorna za Amorove strelice odapete u vašem smjeru!)

Voditelj emisije je Ivan Planinić, scenarist Zdravko Šarčević, snimateljica i montažerka Ana Šerić, asistentica redateljice Nataša Vojinov Šekrst, producent Lukša Marotti, redateljica Ivana Radovčić, a urednica Silva Skender.

Posjetite našu Facebook stranicu.
Propustite li emisiju, emitirano izdanje pronađite u videoteci multimedijske usluge HRTi ili na našoj stranici ŠkolskiHRT.