Najavljena 3. sezona showa 'The Voice Hrvatska'

Hrvatska radiotelevizija danas je najavila početak emitiranja treće sezone glazbenog talent showa 'The Voice Hrvatska' za 7. prosinca, a mentori nove sezone bit će Massimo Savić, Davor Gobac, Ivana Vrdoljak Vanna i Ivan Dečak.

Kako je istaknuto na predstavljanju, za treću se sezonu najpopularnijega glazbenog showa prijavilo više od dvije tisuće kandidata, a samo njih 79 ih je nakon dva kruga predizbora dobilo poziv za sudjelovanjem na snimanju.

Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić najavio je kako je pred javnim servisom veliki posao u produkciji showa. - Koristim ovu priliku kako bih zahvalio svim suradnicima koji su angažirani na ovom projektu jer svi oni ulažu veliki napor kako bi The Voice zasjao u pravom svjetlu. Bitno je naglasiti kako je HRT najbolji kada su pred njim veliki projekti, i to ćemo dokazati i ovaj put, rekao je Glavni ravnatelj.

Urednik HRT-ovog programskog odjela Zabava Mario Sedmak naglasio je: - Nova sezona će se donekle razlikovati u odnosu na drugu sezonu The Voicea, bit će intrigantniji, zanimljiviji. Čestitam cijeloj ekipi na njihovoj angažiranosti i motiviranosti i vjerujem kako ćemo uspjeti s najjačim formatom u svijetu, The Voice, rekao je Sedmak.

Glavni urednik programa HTV 1, HTV 2, HTV 3, HTV 4 i Međunarodnog programskog kanala Bruno Kovačević istaknuo je kako je ljeto na HRT-u bilo odlično u smislu gledanosti, te kako vjeruje u dobru gledanosti i na jesen te i početkom 2020. godine.

- Kao što znate, ovo je samo jedan show koji se dugo priprema i dugo snima, a zadaća HRT-a kao javnog servisa je velika i ide i u drugim pravcima. Paralelno s ovim showom mi se, naime, pripremamo i za predstojeće predsjedanje Hrvatske Vijećem Europske Unije, Rijeke kao Europske prijestolnice kulture kao i Olimpijskim igrama u Tokiju. Prije ovog showa u prosincu, već ovog petka iz zabavnog programa na Prvom kreće "5.com s Danielom" te od utorka kulinarski show "Kuhan i pečen" na Drugom, naglasio je.

Potom su otkriveni i mentori treće sezone showa, koji su svojim duhovitim obraćanjima u kratkom razgovoru s voditeljem Ivanom Vukušićem pokazali da će nova sezona očito biti i vrlo zabavna i vrlo kvalitetna. A uz Ivana Vukušića show će voditi i Iva Šulentić, koja se na pressicu javila videolinkom iz Dubrovnika.