(Re)kreativac: Ragbi

20. listopada na HRT2 u 14 sati

Jeste li znali da se ragbi kod nas igra od 1954. godine? Ili da se organizirano igra u više od sto zemalja, a nacionalni je sport Novog Zelanda, Walesa, Fidžija, Samoe, Tonge i Madagaskara? Znate li da se igrao i na prvim olimpijskim igrama? Pa evo prilike da naučite, sve ovo i još više!

Bilo bi logično ragbi učiti u nekoj od zemalja gdje je ovaj sport svetinja. Ivan se zbog toga nije zaputio na drugi kraj svijeta, u Novi Zeland, ali je zato Novi Zeland došao k njemu. Točnije, trener Novozelanđanin!

Kako se naš kreativni sportaš snašao među kršnim momcima u (kažu) najmuškijem od svih sportova, zašto je pio čaj i je li se usudio zaigrati protiv ženskog ragbi tima, otkrijte u ovoj epizodi (Re)kreativca!

Voditelj emisije je Ivan Planinić, scenarist Zdravko Šarčević, autorice priloga Ana Šerić i Koraljka Maričić, snimatelji Ana Šerić i Natan Đuran, redateljica Ivana Radovčić, producent Lukša Marotti, a urednica Silva Skender.

Produkcija: Blenda d.o.o. za HRT
 

Posjetite našu Facebook stranicu.
Propustite li emisiju, emitirano izdanje pronađite u videoteci multimedijske usluge HRTi ili na našoj stranici ŠkolskiHRT.