Goldbergovi - peta sezona

Radnim danom na HRT3 u 14.15, humoristična serija THE GOLDBERGS 5

U ovoj sezoni vidjet ćemo kako se djeca pokušavaju obraniti od svih koji im stalno nešto guguću, grle ih i ušuškavaju u krevet, polako shvaćajući kako je to odrastati kao jedan od Goldbergovih.

 
Goldbergovi, obitelj koja obožava videorekordere, glazbene kompilacije i tajice. Najmlađe dijete Adam (Sean Giambrone), štreber opsjednut filmovima, i dalje se pokušava uklopiti u školsku sredinu te kamerom bilježi urnebesne i neugodne situacije u koje upada njegova živopisna obitelji. Mama Beverly (Wendi McLendon-Covey), u svojem je elementu kada se miješa u tuđe poslove, igra se ženidbenog posrednika te očarava sve oko sebe svojim blještavim odjevnim kombinacijama i osobnošću, dok se tata Murray (Jeff Garlin) igra roditelja udobno zavaljen u fotelju, odjeven samo u donje rublje.

Najstarije dijete Erica (Hayley Orrantia) konačno odlazi od kuće na studij. A tu je i srednje dijete Barry (Troy Gentile), koji je jednako loš u prepoznavanju i izražavanju svojih osjećaja kao i u svojim jadnim pokušajima da postane reper. On i njegov prijatelj Geoff Schwartz (Sam Lerner) tuguju zbog odlaska njihovih starijih djevojaka na studij. Tu je naposljetku i voljeni djed Al Solomon (George Segal), najrazuzdaniji član ovoga klana, besramni zavodnik koji uživa u vremenu provedenom s unucima gotovo jednako kao i u svojim tjednim "masažama".

Sadržaj epizoda potražite na rasporedu emitiranja.
Uloge: Wendi McLendon-Covey (Beverly), Jeff Garlin (Murray), Sean Giambrone (Adam), Troy Gentile (Barry), Hayley Orrantia (Erica), George Segal (Pops), Patton Oswalt (narator, odrasli Adam), Sam Lerner (Geoff Schwartz)
Autor: Adam F. Goldberg
Odabrala: Martina Rajšek