Preljub - premijera 3. sezone

Od ponedjeljka 11. studenoga na HRT2 u 23.20 - serija THE AFFAIR 3 (15)

Prikazivanje uzbudljive američke serije Preljub, koja ponire u emocionalne i psihološke posljedice izvanbračne veze, nastavlja se premijerom 3. sezone.

Serija nagrađivane dramatičarke, scenaristice i producentice Sare Treem (Kuća od karata), koja je napisala originalni scenarij prema priči koju je razvila s Hagaiem Levijem, do sad je osvojila 5 uglednih nagrada uz još 19 nominacija.

2015. godine serija je osvojila Zlatni globus za najbolju dramsku seriju, Ruth Wilson nagrađena je Zlatnim globusom za najbolju glavnu žensku ulogu, a Dominic West bio je nominiran za najbolju glavnu mušku ulogu. 2016. godine Maura Tierney osvojila je Zlatni globus za najbolju sporednu žensku ulogu, a iste je godine bila nominirana i za Primetime Emmy. Dominic West osvojio je i dvije nagrade Satellite (godišnja nagrada International Press Academy koja se dodjeljuje u Los Angelesu), a nominirane su bile i Ruth Wilson i Maura Tierney.

Ova uzbudljiva serija ponire u emocionalne i psihološke posljedice izvanbračne veze, a tijekom prve dvije sezone stekla je brojne poklonike te je do sada je osvojila 5 uglednih nagrada uz još 19 nominacija.
Treća sezona Preljuba nastavlja se tri godine nakon što je Noah sve šokirao priznavši krivnju na suđenju za ubojstvo Scotta Lockharta. Noah se trudi okrenuti novi list u životu, ali odlukama iz prošlosti prouzročio je štetu koja ga je pretvorila u sjenu čovjeka kakav je nekad bio. Alison kćer Joanie podiže uz Colea i Luisu u Montauku, ali Alisonina prošlost nikako da padne u zaborav, dok se Cole i Luisa trude izgraditi svoju budućnost. Helenin život naoko teče dalje, ali ispod površine uspješnog posla i živahnog obiteljskog života skriva se njezina nesigurnost u Vika s kojim je u vezi, nestabilnost među djecom i grižnja savjesti.


U 1. epizodi opterećen bremenom prošlosti, Noah se trudi svladati zapreke nekadašnjeg života i prilagoditi se novomu. Potencijalna nova ljubavna veza nije mu dovoljna da nadvlada jezu koja ga obuzima. Netko ga promatra.

Uloge: Dominic West (Noah Solloway), Ruth Wilson (Alison Lockhart), Maura Tierney (Helen Solloway), Joshua Jackson (Cole Lockhart), Catalina Sandino Moreno (Luisa), Omar Metwally (Vik), Julia Goldani Telles (Whitney Solloway), Jake Siciliano (Martin Solloway), Jadon Sand (Trevor Solloway), Irene Jacob (Juliette Le Gall)
Scenaristica: Sarah Treem
Redatelj: Jeffrey Reiner
Autori: Sarah Treem i Hagai Levi

Sadržaj epizoda potražite na Rasporedu emitiranja, a svaku epizodu još 72 sata po emitiranju možete pogledati na našoj multimedijskoj platformi HRTi.