Nina Badrić i Ivica Kostelić u 5.com s Danielom

26. lipnja na HRT – HTV 2 u 21 sat

Repriziramo emisiju 5.com s Danielom u kojoj su gosti Daniele Trbović bile dvije velike zvijezde, jedna skijaška i jedna pjevačka – Ivica Kostelić i Nina Badrić.
 
Tako ćemo pod egidom "preko trnja do zvijezda" doznati kako je završio Ivičin prvi spust, ali i kako su svatovi komentirali njegov prvi valcer u životu, te hoće li Ninu povesti preko Atlantika. Također, vidjet ćemo kako Nina govori forski (hvarski dijalekt), ali i doznati je li ikada intonativno "proklizala", te koga će ona naučiti tajnama plesa.

Naravno, bit će tu i poznatih gitarističkih bravura Ivice Kostelića, koji je s bendom Ante Gele otprašio "Sweet Home Chicago", dok je Nina otpjevala svoj veliki hit "Rekao si". Uz obilje smijeha i dobre zabave Nina i Ivica briljirali su i na glazbenom i na plesnom podiju.

Scenaristica zabavnog talk showa je Barbara Zlatar, redatelj Vlado Knežević, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.Emisiju na području RH pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.