Alpe Dunav Jadran - međunarodni magazin

9. studenoga na HRT4 u 18.25; repriza u nedjelju u 15.05 i 3.30

Dok se zelenilo još tvrdoglavo drži među jesenskim bojama slika iz srednje Europe, u najnovijem izdanju međunarodnoga magazina izdvajamo pet glavnih tema:

Segedinsla Kedrala Gospe od Mađara, jedna je od najvećih bazilika u zemlji, nije se mijenjala od posvećenja 1930. Sad je temeljito obnovljena, a dobila je i interaktivne turističke sadržaje.

Doživljaj upravljanja zrakoplovom sad je dostupan i običnim Bavarcima, uz simulator letenja Geralda Maritschnegga u Wolfrats-hausenu.

Na jednoj od najljepših točaka pored Solčavske panoramske ceste iznad Logarske doline blizu slovensko-austrijske granice, živi već treći naraštaj eko farmera Ložekar.

Susret s velikanima hrvatske povijesti i svjetske književnosti u obilasku najljepših točaka Zagreba na lagan i interaktivan način, moguć je u veseloj šetnji s Kolumbinama.

Područje Fuzinskih jezera, jedna od najglasovitijih prirodnih ljepota Furlanije Julijske krajine, jamči susret susret s netaknutom prirodom, upravo idealan za kvalitetan odmor.


Urednica: Daria Marjanović
Realizatorica: Sanja Arsenić

Sve o dosadašnjim emisijama možete doznati na web stranicama emisije Alpe Dunav Jadran.Emisiju možete pratiti i preko hrti.hr, a emitirana izdanja pronaći u videoteci multimedijske usluge HRTi.

Posjetite naš Facebook, Twitter te Instagram.