Od subote NBA liga nakon 15 godina ponovo na HRT-u!

Početak u 23 sata na HTV2 utakmicom između San Antonio Spursa i Boston Celticsa!

Nakon 15 godina utakmice NBA lige vraćaju se na program HTV-a! Sportski program HTV-a osigurao je prava na prijenose najbolje, najatraktivnije i najkvalitetnije košarkaške lige, čime je dodatno obogaćena ponuda elitnog sportskog sadržaja.

Nakon što je prošla sezona završila slavljem Toronto Raptorsa i povijesnim slučajem u kojemu je trofej pobjednika otišao izvan granica SAD-a, sportski i košarkaški zaljubljenici s velikim su nestrpljenjem dočekali početak nove sezone.

U zvijezdanom NBA društvu je i nikad veći broj Hrvata, njih čak 7 – Bojan Bogdanović (Utah Jazz), Dario Šarić (Phoenix Suns), Ivica Zubac (LA Clippers), Mario Hezonja (Portland Trail Blazers), Dragan Bender (Milwaukee Bucks), Ante Žižić (Cleveland Cavaliers) i Luka Šamanić (San Antonio Spurs), što će samo pojačati zanimanje domaćih zaljubljenika.

Stoga subotu navečer rezervirajte za vrhunski sportski doživljaj, jer većina planiranih prijenosa rezervirana je za taj termin, a posebnu najavu već sada zaslužuje i prijenos jednog dvoboja na sam Božić, što već nekoliko sezona donosi iznimnu gledanost NBA lige diljem svijeta.

Ritam jednog prijenosa tjedno trajat će tijekom prvog dijela sezone i prvog dijela doigravanja, dok će naši gledatelji finala konferencija, kao i završne dvoboje za naslov prvaka moći u cijelosti pratiti u našem programu.

Ovo sjajno sportsko putovanje počinjemo u subotu, 9. studenoga, u 23 sata na našem Drugom programu (HRT-HTV2), prijenosom utakmice dviju legendarnih franšiza – San Antonio Spursa i Boston Celticsa.