5.com s Danielom: Gobac i Vanna otkrili svoje "najmračnije tajne"

15. studenoga na HRT1 u 21.45

Ususret novoj, trećoj sezoni HRT-ova glazbena showa "The Voice Hrvatska" Daniela Trbović će u svom zabavnom talk showu "5.com s Danielom" u petak, 15. studenoga u 21.50 na HTV1 ugostiti prvi par "strogih sudaca", mentora Davora Gopca i Vannu.

Tako ćemo iz "prve ruke" doznati što mora imati pjevač da bi bio "The Voice" i kakvi će oni biti mentori, ali i što su im tijekom karijere ljudi bacali na pozornicu i tko je pritom bolje prošao.

A Daniela ne bi bila Daniela da nije iz Gopca "izvukla" i sve njegove najveće tajne – pa su tako pobrojali sve njegove "ozljede na radu" i globe koje je dobio za rozodijevanje na pozornici. Vanna je pak "priznala" tko joj je bio modni uzor u jednoj fazi života, te zašto voli nogomet i tko joj je omiljeni nogometaš.

U igri pantomime natjecale su se "žene protiv muškaraca", a tko je pobijedio u tom srazu svjetova, doznat ćemo u ovotjednoj emisiji "5.com s Danielom". No bila je to i prigoda da gosti predstave i svoje nove pjesme – Vanna naslovnu sa svog albuma "Izmješane boje", a Gobac svoju "Sve će biti u redu".

Scenaristica emisije Barbara Zlatar, redatelj Vlado Knežević, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović.Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.