Garaža: 058

13. studenoga na HRT3 u 22.20

058 je projekt na kojem je gitarist i skladatelj Branko Mamut 2012. okupio sjajan tim glazbenika kako bi ispričao svoju glazbenu priču. Iz njihove suradnje stvorila se pozitivna i kreativna energija te je projekt proširen na snimanje autorskog albuma na engleskom, a poslije i na hrvatskom jeziku.

Raznolikost osobnosti i glazbenih stilova koji su našli zajednički jezik u ovoj priči stvorila je neobičan, jedinstven i eklektičan glazbeni kolaž koji se osjeti u njihovim pjesmama.

Tijekom samo dvije godine bendu 058 iz Splita ostvarilo se mnogo toga: devet objavljenih singlova, objava albuma "Žice od sna", sudjelovanje na 57. Splitskom festivalu te brojni nastupi. S ponosom ističu kako su nositelji Producer's Choice Awarda s nastupa na Texas Country Music Awards. Tu je i live-album snimljen u glasovitom studiju Sun u Memphisu te svirka u Big Shotz Clubu u Nashvilleu.

Članovi splitske grupe 058 su: Jelena Rade - vokal, Predrag Lovrinčević - vokal, usna harmonika, Goran Grgurev - bubanj, Branko Mamut - gitara, Nenad Zaninović - bas i Vice Ercegović - električna gitara.

U Garaži izvode: Ljeto, Žice od sna, Rulet, Vrijeme, Mala zvijer, Role i Turning the Tide.

Voditeljica emisije je Iva Šulentić, a urednica Snježana Nožinić.