Klub 7, lifestyle magazin

19. studenoga na HRT1 u 21 sat

Klub 7 donosi nove i atraktivne sadržaje.

Golf je sport dobrog stila i zdravog života, a nije dostupan samo bogatima. Završni turnir mladih polaznika Golf akademije Golf kluba "Riverside Zagreb" pravi je primjer za to.

Ivica Propadalo, svestrani umjetnik, govori o otvorenju izložbe skulptura za koje je dobio prestižne nagrade. Ekskluzivna priča iz muzeja Stradivari u talijanskoj Cremoni koji čuva privatne kolekcije violina, neke nikad viđene u široj javnosti. Rad na velikim projektima, kao što je TV serija Novine, producente Miodraga Silu i Nebojšu Tarabu odveo je na scenu međunarodne suradnje. Priprema talijanskog rižota je prava umjetnost, otkrivaju vrhunski kuhari iz Milana.

Osim treninga i priprema za Davis Cup u Španjolskoj Mate Pavić, jedan od najboljih svjetskih tenisača u paru, govori kako je igrati takav tenis i koji su mu planovi nakon aktivne sportske karijere. Orijentacijsko trčanje je zapostavljen sport koji je jako zanimljiv i zabavan ako se koristi ispravno.

Dizajnerica Matija Vujica priprema novu Miss Universe Hrvatske, Miju Rkman, za međunarodni izbor ljepote. Prirodna kozmetika je više od njege, ona je zdrava hrana tijelu, tvrdi ugledna vizažistica Marija Butković.

Voditeljica emisije je Jelena Lešić, urednica Ivanka Vilović, scenaristica Lana Pavić, a producent Dean Radinović.
 Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.