Kviz Tko želi biti milijunaš?

Pred nama je 9. emisija osme sezone popularnoga kviza "Tko želi biti milijunaš?", koja će iznimno ovoga puta biti emitirana u nedjelju na HRT1 u 20.05.

Pohod iz prošlotjednog izdanja nastavlja posljednji "najbrži prst", 18-godišnji Splićanin Stipan Šarić, koji će otvoriti 9. pitanje za 16.000 kuna. Natjecatelju je preostao i joker "zovi". Hoće li znati odgovor na spomenuto pitanje i "daleko dogurati" bez jokera ili će ga, pak, odmah iskoristiti? Koji će iznos naposljetku osvojiti te koliko će natjecatelja sjesti u vrući stolac i dobiti priliku stići do milijuna? Saznat ćemo u novom izdanju omiljenoga kviza.


Nakon emitiranja "Milijunaša", posljednja emisija kviza još će neko vrijeme biti dostupna na multimedijskoj usluzi HRTi.

TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ? (u izvorniku: Who Wants to Be a Millionaire? ) licencni je natjecateljski televizijski format kviza znanja Sony Pictures Televisiona u kojem natjecatelj odgovara na pitanja općeg znanja nastojeći, uz pomoć tri jokera, uspješno odgovoriti na 15 pitanja od kojih svako ima četiri ponuđena odgovora. Točnim odgovorom na posljednje, 15. pitanje, osvaja maksimalnu nagradu od milijun kuna.

Želite li i vi sjesti u stolac nasuprot Tarikovu i iskušati svoje znanje, prijavite se za najpopularniji kviz na web stranici https://milijunas.hrt.hr.U sedam sezona koje su prikazivane od 2002. do 2010. te bilježile rekordnu gledanost – samo je jedna osoba postala "milijunašem", točnije "milijunašicom" – Mira Bičanić koja je 2003. odgovorila točno na svih 15 pitanja! Prema mišljenju tvrtke Celador, tadašnja hrvatska verzija HRT-ova kviza koju predvodi Tarik Filipović među najboljima je od 120 inačica kviza diljem svijeta.

Podsjećamo, kažu da je najteže doći do prvog milijuna. Kod nas se do njega dolazi u samo 15 koraka! Samo mi vas pitamo, iznimno u nedjelju, a inače četvrtkom – Tko želi biti Milijunaš?