5.com s Danielom: Zorica Kondža i Siniša Škarica

22. studenoga na HRT1 u 22 sata - zabavni talk show

U ovotjednoj emisiji "5.com s Danielom" gosti Daniele Trbović su dvoje "veterana" naše glazbene scene - "bivši i uvijek glazbenik" te prvi rock urednik na ovim prostorima, diskografski impresario Siniša Škarica i karizmatična splitska pjevačica, jedna od najvećih glasova i vječno mlada dama hrvatske glazbene scene, Zorica Kondža.

Tako ćemo u petak doznati kako je Siniša Škarica "krojio" hrvatsku glazbu, koliki je prosjek godina grupe "Mi" u kojoj svira Škarica, ali i što su govorili u Kaštelima o Zoričinim rock počecima.

Čut ćemo i kako Zorica opisuje svoj susret s grupom "Nirvana", zatim koje je omiljeno slovo abecede Siniši Škarici, te kako se zove prvi muž Zorice Kondže i još mnogo toga. A što su otkrili jedno o drugom doznat ćemo u kratkom kvizu, te se uvjeriti tko je od njih bio bio bolji u igri crtanja. 
I kakvi bi to glazbeni gosti bili da nije bilo i pjesme uživo: tako je Zorica otpjevala "Najljepše je kad si tu", a Siniša Škarica je otprašio "Sunny".

Redatelj emisije je Vlado Knežević, scenaristica Barbara Zlatar, urednica Gordana Škaljac Narančić, a urednice projekta Gordana Škaljac Narančić i voditeljica Daniela Trbović.Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.