Od subote treća sezona The Voice Hrvatska!

Od subote 7. prosinca na Prvome programu u 20:05 kreće treća sezona The Voice Hrvatska!

U audicijama, kojih će u ovoj trećoj sezoni biti pet, ponovno ćemo uživati u najnapetijem dijelu ovog glazbenog showa, jer kandidat dolazi na veliku pozornicu i svojim glasom, osobnošću te izvedbom pokušava okrenuti barem jedan mentorski stolac. Trenutak u kojem čuje prepoznatljiv zvuk "gljive" te vidi da se jedan stolac okreće ostat će mnogima dugo u sjećanju, kao što će mnogi od njih nažalost zapamtiti tišinu na kraju pjesme kad pred sobom vide samo natpise na poleđini stolaca. Veselje, suze, smijeh, radost zbog uspjeha, teške odluke koje moraju donijeti birajući jednog od mentora koji im se okrenuo, sve ćete to vidjeti u emisijama audicije pet sljedećih subota.

- Mentori će vas ugodno iznenaditi!

U subotu počinje glazbeni show! Novi mladi ljudi hrabro će prihvatiti izazov i svojim nastupima pokušati pobijediti tremu. Ni mentorima neće biti lako, prvi put u crvene stolce sjest će Vanna, Massimo i Davor Gobac uz Ivana Dečaka koji je već treću sezonu na mentorskoj poziciji. Hoće li ih glazbeni doživljaj pojedinih natjecatelja brzo natjerati da zaborave na težinu odluke i požele vidjeti pjevača te ga nagovoriti da postane jedan od njihovog deseteročlanog tima?

Kakvi su ovogodišnji natjecatelji? Kakvi su mentori? Tko će vas oduševiti i hoćete li se baš uvijek složiti s odlukom mentora? Ne propustite 1. emisiju The Voicea Hrvatske! Ne propustite uživati u novim glasovima koji će vas oduševiti!

Sve informacije o showu pratite i na voice.hrt.hr, ali, Facebook i Instagram profilima te You Tube kanalu "The Voice Hrvatska".

Voditelji su Iva Šulentić i Ivan Vukušić, redatelj Danko Volarić, scenograf Dragutin Broz, a majstor rasvjete Marko Foretić.