Garaža: Paul The Walrus

23./24. prosinca na HRT – HTV 3 u 0:15

Paul The Walrus je zagrebački indie/pop/rock bend koji je osnovao Borna Mijolović. Bend je Bornin snimateljski projekt za koji piše, snima, producira i izvodi glazbu uživo. Poznat je po svojim energičnim nastupima uživo, a svojim retrozvukom i pamtljivim melodijama osvaja publiku već s prvim taktovima.

Glazba Paul The Walrusa inspirirana je kultnim bendovima poput Beatlesa, Beach Boysa, Tame Impale i Oasisa, ali stavljena u suvremeni kontekst djeluje kao pravo osvježenje na sceni. Početkom ove godine, povodom objave svog drugog EP-a "Dolphin And Whale Watching Part Two", bend je bio na svojoj prvoj turneji te svirao na pozornici INmusica. Prije nekoliko dana Paul The Walrus je, s nadolazećeg albuma prvijenca, objavio spot za singl "Frank And Me".

Novi su singl samostalnim koncertom zagrebačkoj publici predstavili početkom prosinca, a u siječnju 2020. nastupaju u Austriji i Mađarskoj.

Članovi za nastupe uživo su: Miro Kadijević (gitara, prateći vokali), Martin Trgovec - Greif (bubanj), Branimir Kuruc (bas-gitara) i Borna (gitara, vokal).

U Garaži su izveli pjesme: P, 1940, Not So Sweet, Jack The Ripper, Miss Milton, I'm Not There, Balerie i I Know I Won't.

Urednica emisije je Snježana Nožinić.