Garaža: Bang Bang

9. prosinca na HRT – HTV 3 u 23:50

Bang Bang, zagrebački pop-rock bend, službeno se okupio u jesen 2012. Ubrzo su slijedili singlovi "Bez obzira na sve" i "Vozi me". Singlom "Nešto me pogodilo" osvajaju radijske postaje, a zatim i nagradu IHG-a za najviši ulaz novog izvođača na HR Top 40.

U siječnju 2015. na 62. Zagrebačkom festivalu Bang Bang predstavio je svoj peti singl "Imam". Iako nisu pobijedili, njihova pjesma osvojila je radijski eter, a struka ih je nagradila Porinom u kategoriji "Novi izvođač godine". U lipnju 2015. objavljuju album prvijenac "Bez obzira na sve", koji najavljuje njihov šesti singl "Za kraj". Godinu završavaju primajući nagradu za najbolji mladi bend na dodjeli Mega Muzika Awardsa 2015. te nagradu za album godine u emisiji Zlatka Turkalja "Music Pub". Uz to, singl "Imam" donosi im još jednu nominaciju za Porin u kategoriji "Najbolja izvedba grupe s vokalom".

S Hrvojem Prskalom na čelu bend se okušao i u stvaranju glazbe za film "ZG80" (2016.) te za dugometražni igrani film "Ideš? Idem!" u kojem su u glavnim ulogama mladi youtuberi. Prošle su godine objavili tri singla, od kojih treba istaknuti duet sa Sašom Antićem (TBF) u pjesmi "Kako stoje stvari".

Ovih dana Bang Bang objavljuje drugi studijski album MOL.2, a u siječnju 2020. planiraju malu koncertnu promociju.

Članovi su: Lara, Medo, Ivan, Beli, Mihael i Hrvoje.

U Garaži su izveli pjesme "Superstar", "Papar i sol", "Ne zaboravi me", "Kako stoje stvari", "Imam" i "Što ako ne bude po tvom".

Voditeljica emisije je Iva Šulentić, a urednica Snježana Nožinić.
Emisiju pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći emitirana izdanja.