The Voice Hrvatska - druga epizoda

Subotom u 20.05 na HRT - HTV1, treća sezona The Voice Hrvatska

Druga emisija Audicija: Slučajna blokada, trema i nogometaši  

U drugu epizodu audicija, u subotu 14. prosinca, Gobac ulazi s tri, Vanna i Ivan s po dva i Massimo s jednim natjecateljem.

Mentori se suočavaju s činjenicom da je konkurencija iznimno kvalitetna i da zaista najsitniji detalji presuđuju kod donošenja odluke o udarcu u crvenu gljivu na stolcu i okretu natjecateljima. U prvoj emisiji nije nedostajalo emocija, a što nam donosi druga emisija.

Fantastičan početak showa The Voice!
Prvi puta nastup dueta na audicijama, a gledatelji će u subotu na Prvom programu HTV-a vidjeti jesu li braća koja su upravo tako nastupila uspjela osvojiti mentore. Zanimljivi su bili i nastupi tremaša koji su do zadnjeg trenutka strahovali hoće li moći uopće do kraja izvesti svoju pjesmu. Urnebesan je i trenutak u kojemu Gobac u želji da blokira Vannu shvaća da se u tom trenutku i njegov stolac okreće.

I u ovoj epizodi mentori ne štede glasove već pjesmom zabavljaju publiku u studiju, a zajedničkim izvedbama s natjecateljima podižu atmosferu u studiju do usijanja. Čut ćemo i tko je Vanni draži - Maradona ili Messi,te dva pjevača za koje Gobac nikad nije čuo.